divendres, 19 de novembre del 2010

NOVA CONCENTRACIÓ DAVANT EL CONSOLAT DEL MARROC AMB LA PRESÈNCIA DELS ACTIVISTES PROSAHRAUÍS ALLIBERATS



La Isabel Terraza i l'Antonio Velázquez s'han reafirmat en les seves declaracions sobre el genocidi que Marroc està duent a terme en els territoris del Sàhara davant el seu consolat a Barcelona.  Han expressat que  el govern espanyol també és responsable del genocidi al Sàhara Occidental. La Isabel i l'Antonio han explicat que van patir por per culpa de les amenaces del militars marroquins, però  qui ho està passant molt malament és la població sahrauí que han de sofrir aquesta situació sine die, si això no es resol. Els morts, els torturats, els desapareguts, els ferits que tenen por d'anar a l'hospital perquè poden ser detinguts i no tornar a aparèixer, aquesta és la situació que s'està visquen.

A PARTIR D'ARA CADA DIJOUS CONCENTRACIÓ A LES 19:30 DAVANT EL CONSOLAT

Per tercera vegada hem estat convocats a protestar per la situació que s'està vivint al Sàhara i per l'abandó al que estan sotmesos per culpa dels interessos que Estat Units, França i Espanya tenen a la zona, condemnant a tot un poble que va ser abandonat a la seva sort l'any 75 i que des de llavors sobreviu a dures penes per culpa de la manca de compromís de l'estat espanyol vers el deute que té com colonitzador que va estar de la zona. Marroc passa per sobre dels drets humans cometent crims d'estat i l'ONU només ha deplorat aquesta situació, no només el Rubalcaba que portava en una foto un manifestant  s'agenolla davant Mohamed VI. És un fet inadmissible.





La comunitat sahrauí a Barcelona crida amb força les seves consignes demanant la seva llibertat i que es respectin els seus drets, culpant al Marroc, a Espanya i a França de la seva situació. La seva desesperació, després de tant de temps de lluita silenciosa ignorada per tots, està arribant a un punt on la única sortida que veuen es agafar altra cop les armes per a defensar-se de tants atacs i per a pressionar perquè es compleixin els compromisos internacionals com la celebració d'un referèndum Hem d'obrir altres portes perquè aquesta només portaria més dolor a la població civil i perquè és la nostra obligació, nosaltres hem de pressionar també amb la nostra presència al carrer perquè la nostra indiferència serà la seva condemna. Per això no hi falteu a les properes concentracions.