dimecres, 15 de juny del 2011

LA DIPUTADA TURA COMPARA ELS INDIGNATS AMB ELS NAZIS

La senyora Tura amb veu molt suau i ajudada per les preguntes direccionades del senyor Cuní per desprestigiar el moviment dels Indignats, insistint fins a la repulsió mediàtica amb les seves preguntes en aquesta direcció, ha dit que aquells que han marcat la seva gavardina amb pintura li semblaven la mateixa cosa que els nazis que també marcaven les seves víctimes. Pensem que aquesta senyora abans de fer certes declaracions hauria de tenir una mica de respecte per les víctimes dels nazis, ella sap el que és això, i una mica de respecte per la gent indignada que potser estan més que fartes de que aquells que pensen que no els representen els hipotequin la seva vida fins a l'esclavatge. Era tot un drama veure la Tura ensenyant la seva gavardina tacada de pintura com si es tractés d'una víctima humana tot dient que aquells intransigents que no respectaven la seu del poder del poble ja no tenien el seu respecte. Dir a la senyora Tura que el poble fa temps que no es respectat en aquesta seu perquè amb les seves decisions el condemnen a temps de la revolució industrial on no tenies més dret que el de treballar i callar i quan tenies aquest privilegi de ser explotat per una mica de pa. Segur que la Tura amb el seu sou de diputada es podrà comprar moltes gavardines mentre que molta gent que està indignada avui a les portes del Parlament no té sostre perquè l'hant tret o no ha tingut accés en sa vida, no pot fer front a les factures que li arriben pel sol fet de respirar perquè no té feina, ni ingressos i aviat no tindrà dret ni a la educació, ni a la sanitat. 

La comparació que ha fet és tan grollera i improcedent que quan tingui temps de reflexionar no li quedarà més que sentir vergonya, la mateixa que han sentit aquells que l'han escoltada, que saben del patiment dels que van lluitar contra el feixisme i dels que encara continuant lluitant amb el feixisme dels mercats i els seus representants al Parlament, allà on hauria de residir el poder del poble. I no cal anar tant lluny fa pocs dies centenars de persones van ser agredides de veritat amb porres i pilotes i no es van queixar perquè les seves samarretes van quedar tacades de sang o foradades.

1 comentari:

davidcastells ha dit...

Totalment d'acord, és lamentable veure com s'intenten magnificar les agresions i interpretar el què va passar el dia 15 com el pitjor atac a la nostra democràcia des del 23F.
En aquesta línia va el meu comentari satíric a http://davidcastells.blogspot.com/2011/06/es-busca.html