dissabte, 31 de gener del 2009

PER ISRAEL ES POT CANVIAR LA LLEI, PELS NOSTRES REPRESALIATS NO ES FARÀ.

Tzipi Livni i Moratinos. Foto Ministeri de l'Interior.

Tzipi Livni, en unes declaracions disteses en el carrer, ens informa que Moratinos canviarà les lleis de l'estat, cosa que ens semblava tan inamovible com l'Església Catòlica, perquè no puguin ser jutjats els sionistes acusats de la matança de Gaza de 2002 . En referència a l'admissió a tràmit en l'Audiència Nacional de la denúncia presentada pel Centre Palestí per als Drets Humans.

Ens agradaria a tots els quals treballem per la recuperació de la Memória Històrica que el ministre Moratinos, o qualsevol dels quals formen el govern Zapatero, ens fes una proposta similar als que ens han tancat les portes per a la reivindicació de l'anul·lació dels judicis del franquisme, amb l'excusa que l'ordenament jurídic actual ho impedeix. Si les lleis poden canviar-se al capritx del govern d'Israel, amb quanta més base moral, ha de fer-se el mateix per a donar satisfacció d'una vegada per sempre a tanta víctima a la qual no es deixa d'humiliar, tractant-les com éssers mancats de drets en aquest estat.

Exigim el mateix tracte, encara que nosaltres no siguem un lobby de pressió i influència mundial, sinó simplement la consciència de qui en el seu moment van proporcionar, entre unes altres, les sigles a un govern que no mereix militar en aquestes.