divendres, 13 de juliol del 2012

EUROVEGAS A LA COMISSIÓ DE JUSTÍCIA DEL PARLAMENT 12/07/2012

PP i CIU rebutgen la compareixença de la Consellera de Justícia.

A petició del grup d'ICV-EUIA a través de la diputada Dolors Camats es demana la compareixença de la Consellera de Justícia Pilar Fernández Bozal per a donar informació sobre el projecte Eurovegas, ja que si el Govern està negociant amb el senyor Adelson ha de tenir dades per a compartir. A més aquest projecte afectarà a diferents Departaments entre els quals es troba el seu.

El grup del PSC dona suport a aquesta petició en tota la seva argumentació sent el seu vot favorable a la mateixa.

CIU es posiciona en contra amagant-se en la manca d'informació i retreu que els que formaven part del Tripartit no van donar explicacions quan negociaven amb l'Adelson. Mentre la seva portaveu argumentava, un dels seus diputats mirava fotos del senyor Puig al seu portàtil.

Esquerra es posiciona a favor i argumenta que segons l'ofensiva mediàtica de les "pre-negociacions" es veu que aquest projecte afectarà entre d'altres aspectes a la protecció dels menors, el tabaquisme, el joc, en la part impositiva, laboral, ... i que si els consellers han viatjat a Las Vegas han de tenir informació per a compartir.

Ciutadans també es mostra a favor dient que segons la premsa hi  hauran canvis legislatius, motiu suficient per a donar suport a la compareixença de la Consellera.

PP es mostra contrari a la petició de ICV-EUIA.

Votació: 7 a favor, 10 en contra.