divendres, 24 d’octubre del 2014

EL CÍRCULO DE BALMÓN EN LA CALLE


Balmón ha sortit al carrer amb el seu micro per a respondre a la gent, uns que ja estaven, i altres que passaven per la porta de la biblioteca. És curiós veure l'alcalde assegut en cercle donant les respostes que li semblaven interessants als súbdits que preguntaven. Reconeixem que ens vam trobar amb aquest acte no electoralista, per suposat, per casualitat, i que no ens vam quedar molta estona, però no ens vam estar de fer-li una pregunteta sobre perquè a Cornellà no tenim menjador social, ni alberg per als sense sostre. La resposta no ha estat massa amable,  entre les coses que ens ha dit és que a Cornellà no existeixen aquests problemes, que tenim els serveis socials que donen cobertura, que a més ell no veu el tema dels menjadors socials perquè estigmatitzen els seus usuaris (al més pur estil Feijóo), que hi ha uns vals per anar a menjar al restaurant i que existeix la Botiga Solidària, però és que aquest és un projecte de moltes associacions i col·laboradors, no és exclusiu de l'ajuntament. Altra persona li ha demanat perquè la plusvàlua a l'hora de vendre un pis era tan desorbitada en comparació amb altres ajuntaments del Baix i la resposta d'en Balmón ha estat que no només ens hem de comparar en lo dolent. No continuem. La companya que ha interpel·lat el nostre batlle s'ha acomiadat amb un "muy bueno esto del círculo". 

No és la primera vegada que en Balmón surt al carrer, ja ho va fer al maig al barri de Sant Ildefons, abans de les eleccions europees. 


Potser si no s'estigués organitzant un possible projecte de candidatura conjunta de l'esquerra alternativa coincidint amb el fenomen Podem i la recuperació d'Esquerra a Cornellà, el senyor Balmón no faria aquestes rotllanes al carrer, però no ens hem de confondre, no era una assemblea, era l'alcalde respon, això sí, el que vol. 


1 comentari:

Unknown ha dit...

Senyora farmacèutica de PODEMOS Cornellà, soc un ciutadà que va estar uns minuts en la trobada, per casualitat com vostè i no soc cap súbdit! Soc un Cornellanenc que vaig aturar-me un moment i si amb això es pensa que farà forat, hem sembla que ja va molt desencaminada. Per cert, alguns tenim menys sort que vostè de preguntar, donat que jo estic a l’atur des de fa 3 anys i no vull passar la vergonya de una cua. Si això es lo que proposes tu, amb mi no conteu. Ah! Que vostè ja no te problema d’això! Es veritat. La gent a Cornellà ja va fer molta cua fa anys i ara no tindríem que fer-la per un plat de menjar o recollir aliments. Tots sou iguals, per molta moda, que ara estigueu! Lluis.