divendres, 19 de febrer del 2016

EL QUE PENSA EL PARTIT SOCIALISTA DE LA MEMÒRIA: PASSAR PÀGINA I TANCAR EL LLIBRE.

Intervenció de la Meritxell Batet a la Taula del Memorial Democràtic sobre la Llei d'Amnistia de 1977 (09/04/2015). La seva intervenció va provocar la indignació de tot el públic present amb el seu discurs triomfal d'oblit del passat com a única alternativa de futur.  Comença la seva intervenció dient que la Llei d'Amnistia és la llei de les esquerres espanyoles i continua empitjorant.
La senyora Batet amb el Pedro Sánchez és qui porta les negociacions per a la formació de govern, què hem d'esperar? malauradement, amb aquest discurs cavernari, res, ni el país, ni la Memòria.


A partir del minut 12.50 podeu veure la resposta del públic a la senyora Batet, començant pel Pere Fortuny de l'Associació Pro-memòria als Inmolats per la Llibertat a Catalunya, el company Felipe Moreno de la Xarxa Catalana i Balear de Suport a la Querella Argentina continuant per la documentalista Montse Armengou i per altres companyes i companys de la Memòria, com la nostra companya del CRBLL. Recomanem la intervenció de Rosana Alija, professora de Dret Internacional i experta en justícia internacional al començament d'aquest vídeo i final de l'anterior que trobareu en el link de sota.




Totes les intervencions d'aquesta taula en aquest link:
http://memorialdemocratic.gencat.cat/ca/publicacions/temps-i-espais-de-memoria/temps_i_espais_de_memoria_03/07_dialegs-de-memoria/

Article relacionat: Cabreo generacional.