dilluns, 8 de maig del 2017

CONCENTRACIÓ A L'HOSPITAL BROGGI DE LA MAREA BLANCA SANT JOAN DESPÍ





Avui a les portes de l'Hospital Moisès Broggi s'ha concentrat la Marea Blanca de Sant Joan Despí en defensa de la sanitat pública i de qualitat i per a denunciar les mancances d'aquest servei. Mancances que no estan en el seu personal, ni en les persones usuàries, totes víctimes de les retallades i de la privatització d'un dret tan bàsic com la salut. El gravíssim problema està en la venda de la nostra sanitat pública. És totalment immoral i hauria de ser totalment il·legal  fer negoci amb les nostres vides. Aquesta precarització que patim totes i tots plegats en una qüestió tan cabdal com és la sanitat ens mata. Les nostres vides no són mercaderies, no som clients, som pacients ciutadanes i ciutadans, les víctimes de la manca de vergonya dels mercaders que ens roben lo públic. Retallar en Sanitat és un crim, matar el famós i millorable estat del benestar pel qual tant s'ha lluitat als carrers i que ens han pres als despatxos en un sospir els lladres del PP i del PdCAT, abans conegut com a Convergència%.



Lectura manifest:

Marea Blanca Sant Joan Despí. Per una sanitat pública de qualitat i en defensa dels usuaris/es i treballadors/es.

La Sanitat Pública ha patit des de fa uns anys un continu procés de retallades, deteriorament, desmantellament i privatització. Les conseqüuències del mateix han estat un empitjorament significatiu del funcionament del Sistema Sanitari.

La presència a la nostra localitat de l'Hospital Moisès Brogi, que dóna cobertura a onze municipis del Baix Llobregat, ens fa percebre i patir de forma molt directa aquest deteriorament.

Davant aquesta situació un grup d'usaris/es i de personal sanitiari ha impulsat MAREA BLANCA Sant Joan Despí, des d'on promoure accions i realitzar propostes que permetin la recuperació de la Sanitat Pública abans que sigui del tot impossible. 

Volem treballar per restablir la dignitat de les persones malaltes i millorar la situació de les treballadores del Servei Públic de Salut, obligades a treballar en condicions molt difícils per culpa de les retallades. 

La salut és un dret humà fonamental, recollit en l'Art. 25 de la Declaració Universal dels Drets Humans. Ajuda'ns a recuperar-lo.

La sanitat no es ven, es defensa.

Necessitem el teu suport a aquesta plataforma

mareablancasjd@gmail.com
@mareablancasjdespi
www.facebook.com/mareablancasjdespi

Una forma eficient de defensar la sanitat és formalitzant les vostres queixes. L'AVV Les Planes posa a vostra disposició fulls de reclamació. C/ Josep M. Pi i Sunyer, 8) Telf. 933736107

NO CALLEM!!!




Després s'ha fet una petita marxa rodejant l'Hospital cridant consignes com: "recortar en sanidad es también asesinar", "por una sanidad pública y de calidad o de norte a sur", "de este a oeste, la lucha sigue cueste lo que cueste".